آموزش کار با آیتونز ـ‌ قسمت سوم

بدون دیدگاه

اگر از کاربران سیب لند بوده باشید، در قسمت قبل به آموزش کامل کار با آیتونز و قابلیت های موزیک آن پرداختیم. در این قسمت با آموزش اتصال دستگاه های اپل و استفاده از آن خواهیم پرداخت. با ما همراه باشید.

اتصال دستگاه های اپل به iTunes

۱- ابتدا نرم افزار iTunes را باز کنید و سپس دستگاه خود را به کامپیوتر خود متصل کنید و همانند شکل زیر وارد دستگاه خود شوید.

۲- حال در بخش Summary می توانید تمامی مشخصات خود را مشاهده کنید. مشخصاتی از قبیل:

  • نوع دستگاه
  • میزان حافظه دستگاه
  • نام دستگاه
  • ورژن سیستم عامل

تهیه نسخه پشتیبان از دستگاه های اپل (Backup)

۱- در قسمت پایین تر قسمتی به نام Backups وجود دارد که یکی از مهم ترین قسمت های این بخش می باشد.

در این قسمت شما از اطلاعات درون دستگاهتان مانند ( شماره تلفن ها، یادداشت ها، تنظیمات ها و … ) یک نسخه پشتیبان و یا همان Backup تهیه می کنید تا در زمانی که دستگاهتان به هر دلیلی دچار مشکل شود، با بازگرداندن Backup تمام اطلاعات شما دوباره به دستگاهتان باز می گردد.

برای گرفتن Backup شما می توانید از دو طریق مراحل بک آپ گیری را آغاز کنید:

  • راه اول: بک آپ با استفاده از iCloud
  • راه دوم: بکاپ با استفاده از iTunes

با انتخاب گزینه اول یعنی iCloud می توانید تمام اطلاعات خود را در فضایی ابری یا اینترنت ذخیره کنید که به دلیل سرعت ضعیف اینترنت در ایران، استفاده از این راه پیشنهاد نمی شود.

با انتخاب گزینه دوم یعنی This Computer می توانید تمام اطلاعات خود را در کامپیوتر ذخیره کنید. پس از انتخاب راه دلخواه بر روی Back Up Now کلیک کنید و صبر کنید تا عملیات پایان یابد.

لازم به ذکر است در صورتی که می خواهید اطلاعاتی مانند Activity و Health را در دستگاه و یا اپل واچ خود نیز ذخیره کنید، گزینه Encrypt iPhone Backup را تیک بزنید و سپس در قسمت Password یک پسورد برای آن انتخاب کنید و در قسمت پایین نیز دوباره همان پسورد را تایپ کنید و در نهایت بر روی Set Password کلیک کنید.

توجه داشته باشید هنگامی که Backup را به دستگاه بر می گردانید به این پسورد نیاز خواهید داشت.

برگرداندن نسخه پشتیبان گرفته شده به دستگاه های اپل (Backup)

در قسمت بالا آموختید که چگونه از اطلاعات درون دستگاه خود نسخه پشتیبان تهیه کنید اما اگر بنا به هر دلیلی اطلاعات دستگاه شما حذف شدند، می توانید از این Backup استفاده کنید دوباره اطلاعات را به دستگاه خود منتقل کنید.

۱- برای این کار ابتدا دستگاه را به کامپیوتر وصل متصل کنید و در بخش Summary و در قسمت Backups گزینه Restore Backup… را انتخاب کنید.

۲- در پنجره باز شده، Backup مورد نظر خود را انتخاب کنید سپس بر روی Restore کلیک کنید.

۳- در صورتی که برای Backup خود پسورد انتخاب کرده باشید، باید در این قسمت پسورد را وارد کنید و بر روی OK کلیک کنید و منتظر باشید تا تمام اطلاعات به دستگاه بازگردد.


ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *